top of page

32200€ για αγορά κρέατος από τα ΚΑΥΥ Πλαταμώνα

Τα ΚΑΥΥ Πλαταμώνα, με διακήρυξη τους που δημοσιεύθηκε χθες, 14/03/2016, ζητούν από τα Επιμελητήρια Θεσσαλίας, Πιερίας, Θεσσαλονίκης και Αθήνας, κηρύσσουν διαγωνισμό για προμήθεια νωπού κρέατος που θα κατακυρωθεί με μειοδοτικό διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός έχει καταληκτική ημερομηνία Παρασκευή 1η Απριλίου 2016. Οι προμηθευτές που να αναδειχθούν θα ανακοινωθούν μετά την 12η Απριλίου 2016 και ώρα 10:00, ημερομηνία κατά την οποία θα υλοποιηθεί ο διαγωνισμός στο Στρατόπεδο του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Οι επιθυµούντες να λάβουν µέρος στον διαγωνισµό οφείλουν να αποστείλουν σφραγισµένο φάκελο µε την προσφορά τους µέχρι την προηγούµενη εργάσιµη ηµέρα στο ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ή να την καταθέσουν και να παραστούν οι ίδιοι ή νόµιµοι αντιπρόσωποι τους κατά την διάρκεια του διαγωνισµού.

Επισημαίνεται ότι έχουν ήδη γίνει προσθήκες στους ειδικούς όρους του διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν περισσότερα, για τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του διαγωνισµού, καθώς και τεχνικές προδιαγραφές όλες τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από το ΚΑΑΥ Πλαταμώνα 4ο γραφείο, Αλχίας (ΠΒ) Πανάγου Φλώρα, Τηλέφωνο: 23520-41690 (εσωτ 851- 3162), FAX: 23520-44806.

Ακολουθεί η περίληψη του διαγωνισμού, όπως αναρτήθηκε στο http://www.larissa-chamber.gr.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page