top of page

Προμήθεια φωτιστικών της υπόγειας διάβασης Φαρσάλων.


Ο Δήμος Λαρισαίων προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών το οποίο συμφωνεί με τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους της διακήρυξης, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια φωτιστικών εξοικονόμησης ενέργειας για τον εκσυγχρονισμό του φωτισμού της υπόγειας διάβασης Φαρσάλων», για τις ανάγκες του Δήμου Λαρισαίων.

Το ως άνω έργο, έχει ενδεικτικό προϋπολογισμό 55.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού, στο Δημοτικό Κατάστημα Λαρισαίων, στη Λάρισα, οδός Ίωνος Δραγούμη, αρ. 1, στα γραφεία του Τμήματος, 4ος όροφος, την 21η Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα, με ώρα λήξης παράδοσης προσφορών 11:00 π.μ. ενώ οι προσφορές μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά ή να κατατεθούν στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου μέχρι και την προηγουμένη εργάσιμη ημέρα της διεξαγωγής του διαγωνισμού.

H εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 2%, της επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., δηλαδή τουλάχιστον 894,31€.

Σημειώνεται πως από τον Δήμο δίνεται προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας είναι τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Τα τεύχη και έντυπα του διαγωνισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τα γραφεία του Τμήματος Η/M της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδιος υπάλληλος: Τζιλάκας Αργύρης – τηλ. 2413-500.278, fax 2410-251.339, στο e-mail: hm@larissa-dimos.gr. Επίσης θα διατίθενται ελεύθερα, άµεσα και προς χρήση, στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Λαρισαίων.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page