top of page

Ο Δήμος Λαρισαίων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥ


Ο Δήμος Λαρισαίων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», με προϋπολογισμό 49.993,00 ΕΥΡΩ (εργασίες με προϋπολογισμό 29.878,20 €, ΓΕ και ΟΕ, απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 23% 9.348,29 € ).

Διευθύνουσα / Επιβλέπουσα Υπηρεσία για την κατασκευή του έργου, είναι το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί 24 / 11 / 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία του Τμήματος Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση: Δημαρχιακό Κατάστημα.

Ο φάκελος προσφοράς (η προσφορά) αποτελείται από δύο ξεχωριστούς φακέλους, τον φάκελο των δικαιολογητικών συμμετοχής και τον φάκελο της οικονομικής προσφοράς.

Ο ένας φάκελος περιέχει τα δικαιολογητικά συμμετοχής (με την ένδειξη στο εξωτερικό του «ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ») και ο άλλος την οικονομική προσφορά (με την ένδειξη «ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»).

Προσφορές εκπρόθεσμες για οποιοδήποτε λόγο είναι απαράδεκτες και επιστρέφονται χωρίς να ανοιχτούν.

Για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό κατατίθενται από τους διαγωνιζόμενους, εγγυητικές επιστολές συμμετοχής, που ανέρχονται σε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας 28, εκτός Φ.Π.Α, ήτοι στο ποσό των 812,89 €. Οι εγγυητικές επιστολές συμμετοχής δεν γίνονται δεκτές, αν έχουν χρόνο ισχύος μικρότερο των (6) έξι μηνών και 30 ημερών, από την ημερομηνία δημοπράτησης, δηλαδή πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον μέχρι 24 / 6 / 2016.

Η παρούσα έχει αναρτηθεί στον Δήμο Λαρισαίων, όπου και βρίσκονται ολοκληρωμένα τα αρχεία που αφορούν τον διαγωνισμό (προκήρυξη, παραρτήματα κλπ).


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page